kaikki kategoriat
Pähkinät & Ydin

Etusivu> Harjoitusohjelmat > Pähkinät & Ydin

Pähkinäydin


Saksanpähkinän ytimet ovat kuivatun hedelmälihaa saksanpähkinät, joka tunnetaan myös pähkinän ytiminä ja saksanpähkinän lihana. Saksanpähkinän ytimet ovat runsaasti ravintoaineita. Ne ovat hyviä ravintoaineita ja raaka-aineita elintarvikkeiden jalostukseen. Ne sisältävät noin 65 % rasvaa, 15 % proteiinia, yli 10 % hiilihydraatteja, 6.5 % ravintokuitua, vitamiineja ja fosforia (10 %), kaliumia (0.39 %), kalsiumia (0.10 %) ja muita kivennäisaineita. Saksanpähkinän ytimiä voidaan syödä raakana, paistettuna, puristettuna öljynä, valmistettuina leivonnaisia, karkkeja ja niin edelleen, sillä se ei ole vain herkullinen, sillä on korkea ravinto- ja lääkearvo.

Lähetä Kysely
Tuotteen Kuvaus

Viemme pääasiassa kiinalaista parasta laatua olevaa Xinjiangin pähkinää, kuorittua käsin Suuri koko 28-35mm+ Ytimen määrä 60% Hyvä makea maku Vienti Venäjälle, EU:hun, Japaniin jne. Meillä on monen vuoden tuotanto- ja vientikokemus

HACCP- ja ISO-laatujärjestelmä Suuri toimituskyky ympäri vuoden Terveys & Vihreä & Ekologinen & Luonnollinen Lyhyt toimitusaika, Nopea toimitus, Pieni MOQ, Kohtuullinen hinta Käytä brändissäsi ja pakkauksessasi parhaita raaka-aineita suurimmalta istutuspohjalta.

图片 9
Kiinalaisen saksanpähkinän ydin Pähkinäytimen tyyppiPakkausLadattava määrä
Erittäin kevyet puolikkaat185 / xin 2 / pohjoisen alkuperä / yunnan saksanpähkinäydin

10 kg tyhjiölaatikko

5 kg * 2 pussia / laatikko

20GP 10.5 tonnia

40HQ 21-23 TONNIA

Kevyet puolikkaat185 / xin 2 / pohjoinen alkuperä / yunnan / xinjiangin pähkinäydin 
Vaaleat meripihkan puolikkaatKiinalaisen saksanpähkinän ydin
Vaaleat neljänneksetKiina Xinjiangin pähkinäydin
Vaalea meripihkainen neljänneshyvälaatuinen kuorittu saksanpähkinä

微 信 图片 _20230221153721

Meidän hedelmätarha ja tehdas

Meidän saksanpähkinät Tuotetaan Xinjiangissa, Yunnanissa, Shangluossa Kiinassa, nämä alueet tuottavat laadukkaita saksanpähkinöitä, teemme yhteistyötä paikallisen istutustehtaan kanssa, noudatamme parhaiden raaka-aineiden hankintaa varmistaaksemme, että parhaat tuotteet ovat asiakkaiden käsissä.

图片 5

微 信 图片 _20230221152215

Pakkaus ja toimitus

Meillä on erilaisia ​​pakkauksia varmistaaksemme, että tuotteiden laatu varastoinnissa ja kuljetuksessa ei vaikuta, tuoreet ja ehjät pääsevät asiakkaiden käsiin. Myös räätälöity pakkaus on tervetullut. Olipa kyse meri- tai ilmateitse, olemme erittäin kokeneita pitämään tavaroiden tuoreuden mahdollisimman paljon.

图片 6
图片 7
图片 8
Todistus

Hedelmätarhamme ja tehtaamme ovat maatalousosaston ja tullin vientitarkastusosaston tarkastamia, kaikki vientituotteet ovat myös standardien mukaisia, meillä on HACCP-, ISO-, FDA- ja monet muut sertifikaatit. Tietenkin tarjoamme asiakkaillemme myös tuotesertifiointiasiakirjojen määrä kohdemaan tuontipolitiikan mukaisesti.

图片 8
näyttely
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

K: Miksi valitsit meidät?
V: Paras laatu, kilpailukykyinen hinta, ISO9001, HACCP, HALAL, GREEN FOOD, ZTC-sertifikaatit, riittävät varastot ja tiukka laadunvalvontajärjestelmä.

K: Hyväksytäänkö pienten näytteiden tilaus?
V: Kyllä, paitsi tuoreet hedelmät, muut tuotteet ovat tervetulleita pieneen tilaukseen.

K: Voinko saada alennuksen?
V: Kyllä, eri määrillä on erilaisia ​​alennuksia. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

K: Mikä on toimitusaika?
V: 5-20 päivää maksun vastaanottamisen jälkeen toimitusaika vaihtelee määrävaatimustesi mukaan.

K: Mitkä ovat maksuehdot?
V: L / C, T / T, Western Union, Paypal ...

K: Voitko tarjota OEM-palvelua?
V: Kyllä, varmasti. Lisätietoja OEM-palvelusta ota meihin yhteyttä milloin tahansa.

TUTKIMUS