kaikki kategoriat
Pähkinät & Ydin

Etusivu> Tuotteemme > Pähkinät & Ydin

Pähkinäkuori


Walnut is rich in nutritional value, and has the reputation of "longevity fruit", "longevity fruit" and "health preservation treasure". 86% of the fat in walnut is unsaturated fatty acid. Walnut is rich in copper, magnesium, potassium, vitamin B6, folic acid and vitamin B1, as well as fiber, phosphorus, nicotinic acid, iron, vitamin B2 and pantothenic acid. In every 50 grams of walnut, water accounts for 3.6%, and contains protein 7.2 g, fat 31 g and carbohydrate 9.2 G

Lähetä Kysely
Tuotteen Kuvaus

Viemme pääasiassa kiinalaista parasta laatua olevaa Xinjiangin pähkinää, kuorittua käsin Suuri koko 28-35mm+ Ytimen määrä 60% Hyvä makea maku Vienti Venäjälle, EU:hun, Japaniin jne. Meillä on monen vuoden tuotanto- ja vientikokemus

HACCP- ja ISO-laatujärjestelmä Suuri toimituskyky ympäri vuoden Terveys & Vihreä & Ekologinen & Luonnollinen Lyhyt toimitusaika, Nopea toimitus, Pieni MOQ, Kohtuullinen hinta Käytä brändissäsi ja pakkauksessasi parhaita raaka-aineita suurimmalta istutuspohjalta.

图片 1
图片 2
2
Chinese walnut typeOminaisuusPähkinäytimen tuottoWalnut inshell Koko
185 paperikuori saksanpähkinäpaper shell, easy open by hand, high yield60%-65%30mm+/32mm+
Xin 2 pähkinäkuoriwhite and smoothly shell, best taste52%-55%30mm+/32mm+
33 ohutkuorinen saksanpähkinäbig size, washed walnut48%-51%31mm+/37mm+
Xingfu Xinjiangin pähkinäBig size,competitive Price47%-50%32mm-37mm
Yunnanin pähkinäUnique and thin-shell,top white kernel51%-53%30mm+/32mm+
Meidän hedelmätarha ja tehdas

Meidän saksanpähkinät Tuotetaan Xinjiangissa, Yunnanissa, Shangluossa Kiinassa, nämä alueet tuottavat laadukkaita saksanpähkinöitä, teemme yhteistyötä paikallisen istutustehtaan kanssa, noudatamme parhaiden raaka-aineiden hankintaa varmistaaksemme, että parhaat tuotteet ovat asiakkaiden käsissä.

图片 5

微 信 图片 _20230221152215

Pakkaus ja toimitus

Meillä on erilaisia ​​pakkauksia varmistaaksemme, että tuotteiden laatu varastoinnissa ja kuljetuksessa ei vaikuta, tuoreet ja ehjät pääsevät asiakkaiden käsiin. Myös räätälöity pakkaus on tervetullut. Olipa kyse meri- tai ilmateitse, olemme erittäin kokeneita pitämään tavaroiden tuoreuden mahdollisimman paljon.

图片 6
图片 7
图片 8
Todistus

Hedelmätarhamme ja tehtaamme ovat maatalousosaston ja tullin vientitarkastusosaston tarkastamia, kaikki vientituotteet ovat myös standardien mukaisia, meillä on HACCP-, ISO-, FDA- ja monet muut sertifikaatit. Tietenkin tarjoamme asiakkaillemme myös tuotesertifiointiasiakirjojen määrä kohdemaan tuontipolitiikan mukaisesti.

图片 8
näyttely
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

K: Miksi valitsit meidät?
V: Paras laatu, kilpailukykyinen hinta, ISO9001, HACCP, HALAL, GREEN FOOD, ZTC-sertifikaatit, riittävät varastot ja tiukka laadunvalvontajärjestelmä.

K: Hyväksytäänkö pienten näytteiden tilaus?
V: Kyllä, paitsi tuoreet hedelmät, muut tuotteet ovat tervetulleita pieneen tilaukseen.

K: Voinko saada alennuksen?
V: Kyllä, eri määrillä on erilaisia ​​alennuksia. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

K: Mikä on toimitusaika?
V: 5-20 päivää maksun vastaanottamisen jälkeen toimitusaika vaihtelee määrävaatimustesi mukaan.

K: Mitkä ovat maksuehdot?
V: L / C, T / T, Western Union, Paypal ...

K: Voitko tarjota OEM-palvelua?
V: Kyllä, varmasti. Lisätietoja OEM-palvelusta ota meihin yhteyttä milloin tahansa.

TUTKIMUS