kaikki kategoriat
Yrttitee, joka sisältää terveellistä toimintaa

Etusivu> Tuotteemme > Teetuotteet > Yrttitee, joka sisältää terveellistä toimintaa

Kiinalainen suosittu yrtti Jiaogulan /gynostemma pentaphylla tee


Gynostemma gynostemma -tee on muinainen kiinalainen yrttilääke, jota käytetään usein Kiinassa.

Gynostemma gynostemman nuoret lehdet ja silmut poimitaan ja prosessoidaan modernin kiinalaisen lääketieteen prosessointiteknologian ja ikivanhan teen paistamisteknologian yhdistelmällä.

Teekeitto on vihreä, hieman tuoksuva ja katkera, joka on kurkussa makea. Se alentaa verenpainetta, alentaa veren lipidejä, alentaa verensokeria ja hidastaa ikääntymistä.


Lähetä Kysely
Tuotteen Kuvaus

Gynosteme gynosteme on ruohoinen kiipeilykasvi; Varret hoikka, haarautunut, pitkittäiset kylkiluut ja uurteet, kalju tai harva karvainen. Gynostemma gynostemma rakastaa kosteaa ja leutoa ilmastoa, villimpää metsässä, puroissa ja muussa varjossa. Viljelty laajasti Kiinassa.

Pentaphyllum lehtien lukumäärän mukaan voidaan jakaa: yhdeksänlehtinen gynostemma, seitsemänlehtinen gynostemma, viisilehtinen gynostemma pentaphyllum on 3-lehtinen, leaf gynostemma, jossa on yhdeksän ja seitsemän lehden luontainen gynostemma acuraa varten, korkein saponiinipitoisuus, viisilehtinen gynostemma 5 - 10 kertaa .

Kansallinen terveysministeriö sisällytti sen terveystuotteiden luetteloon 5. maaliskuuta 2002.

图片 1
tuotteen nimiJiao Gu Lan / Gynostemma Pentaphylla Tea
Shapelöysänä pallon muotoisena/kaistaleena/langallisena
AlkuperäShaanxi / Fujianin maakunta
Ainesosat & käyttö100 % luonnonvalittuja yrttejä, ei säilöntäaineita, ei lisäaineita. Raaka, tuore kuivattu käsintehty Yrttitee
Toiminto

Syksyinen hemaattinen rasva

Säädä verenpainetta tromboosin estämiseksi

Sydän- ja verisuonitautien ehkäisy ja hoito

Verensokerin säätelemiseksi

Edistä unen toimintaa

Hidas ikääntyminen, hiusten kasvu, ihon kauneusvaikutus.

Syövän ehkäisy

Paranna immuniteettia

Ihmisen fysiologian säätely

Etu1. Hyväksy OEM-palvelu, yksityinen logo / etiketti 2.100 % luonnollisia ainesosia 3. Luonnolliset lehdet yrttitee
Kuinka juodaKoska gynostemma pentaphyllumin sisältämät saponiinit, liukenemispiste on korkeampi. Se on liuotettava yli 80 ℃ lämpötiloissa. tulee hautua kuumassa vedessä 3 minuuttia ja ravistaa kevyesti muutaman kerran ennen juomista. Haudutusmäärää voidaan lisätä tai vähentää oman maun mukaan.
图片 2
图片 3
图片 4
Meidän hedelmätarha ja tehdas

Gynostaphyllum-teen laadulla on myös hyvä suhde alkuperään. Eri alkuperää valmistetulla Gynostemma pentaphyllum -teellä on suuri ero, maun lisäksi suurin ero on farmakologinen vaikutus. Kiinan ja jopa maailman gynosyaniinikullan tuotantoalue sijaitsee Dayao-vuorella ja Qinling-vuorella. Gynostaphyllum-teemme on pääosin tältä alueelta, teemme yhteistyötä paikallisten viljelijöiden ja tehtaan kanssa, valitsemme sinulle laadukkaat yrtit. Käsin valittu Paikalliset teenviljelijät valitsevat ja prosessoivat gynostemus pentaphyllan pehmeät lehdet ja silmut modernin kiinalaisen lääketieteen jalostusteknologian ja vanhan teenpaistamistekniikan yhdistelmällä.

图片 5
图片 6
Pakkaus ja toimitus

Meillä on erilaisia ​​pakkauksia varmistaaksemme, että tuotteiden laatu varastoinnissa ja kuljetuksessa ei vaikuta, tuoreet ja ehjät pääsevät asiakkaiden käsiin. Myös räätälöity pakkaus on tervetullut. Olipa kyse meri- tai ilmateitse, olemme erittäin kokeneita pitämään tavaroiden tuoreuden mahdollisimman paljon.

1
图片 8
Todistus

Hedelmätarhamme ja tehtaamme ovat maatalousosaston ja tullin vientitarkastusosaston tarkastamia, kaikki vientituotteet ovat myös standardien mukaisia, meillä on HACCP-, ISO-, FDA- ja monet muut sertifikaatit. Tietenkin tarjoamme asiakkaillemme myös tuotesertifiointiasiakirjojen määrä kohdemaan tuontipolitiikan mukaisesti.

图片 8
näyttely
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

K: Miksi valitsit meidät?
V: Paras laatu, kilpailukykyinen hinta, ISO9001, HACCP, HALAL, GREEN FOOD, ZTC-sertifikaatit, riittävät varastot ja tiukka laadunvalvontajärjestelmä.

K: Hyväksytäänkö pienten näytteiden tilaus?
V: Kyllä, paitsi tuoreet hedelmät, muut tuotteet ovat tervetulleita pieneen tilaukseen.

K: Voinko saada alennuksen?
V: Kyllä, eri määrillä on erilaisia ​​alennuksia. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

K: Mikä on toimitusaika?
V: 5-20 päivää maksun vastaanottamisen jälkeen toimitusaika vaihtelee määrävaatimustesi mukaan.

K: Mitkä ovat maksuehdot?
V: L / C, T / T, Western Union, Paypal ...

K: Voitko tarjota OEM-palvelua?
V: Kyllä, varmasti. Lisätietoja OEM-palvelusta ota meihin yhteyttä milloin tahansa.

TUTKIMUS