kaikki kategoriat
Yrttitee, joka sisältää terveellistä toimintaa

Etusivu> Tuotteet > Teetuotteet > Yrttitee, joka sisältää terveellistä toimintaa

Kiinalaiset luonnolliset yrtit Krysanteemin kukkia tee


Kiinassa on monenlaisia ​​krysanteemeja, vauvakrysanteemeja, valkoisia krysanteemeja, lumikrysanteemeja, keltaisia ​​krysanteemeja, kultakrysanteemeja, kamomillaa..... Jokainen krysanteemitee on erittäin suosittu ja sitä käytetään laajalti teessä, perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä ja kauneustuotteet.

Lähetä Kysely
Tuotteen Kuvaus

Krysanteemi tee on eräänlainen yrttitee valmistettu krysanteemista raaka-aineena. Krysanteemiteetä valmistetaan poimimalla kukkia, kuivaamalla auringossa, höyryttämällä ja leivomalla. Muinaisten kirjojen mukaan krysanteemi maistuu makealta ja katkeralta. Sen tehtävänä on hajottaa tuulta ja puhdistaa lämpöä, puhdistaa maksaa ja kirkastaa silmiä, puhdistaa myrkkyjä ja vähentää tulehdusta. Chrysanthemum-tee sai alkunsa Tang-dynastian ajalta ja sitä käytettiin laajalti ihmisten elämässä Qing-dynastian ajalta.

Krysanteemi on peräisin Kiinasta, sillä on yli 2500 vuoden viljelyhistoria, lajikkeita on yli 3000, ja se on yksi laajimmin istutetuista perinteisistä kukista Kiinassa, puutarhan koriste-, lääkekrysanteemin ja teekrysanteemin osuus oli suuri. Tietojen mukaan Tang-dynastian ihmisillä oli tapana juoda krysanteemiteetä.

图片 1
tuotteen nimiKamomilla teetä
AlkuperäAnhui, Peking, Zhejiangsu,... monet alueet Kiinassa
lajikkeetKultainen krysanteemi. keltainen krysanteemi, valkoinen krysanteemi, Gong-krysanteemi, Hangzhoun valkoinen krysanteemi, lumikrysanteemi, vauvakrysanteemi ja niin edelleen
toiminto

1. Anti-patogeeni vaikutus.

2, parantaa kapillaarivastusta.

3. Sillä on antipyreettinen vaikutus. Sillä on voimakas estävä vaikutus Staphylococcus aureukseen, Escherichia coliin ja Bacillus dysenteriae fowleriin.

4. Sillä on erityisen merkittävä vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmään. Se voi laajentaa merkittävästi sepelvaltimoita ja parantaa sepelvaltimoiden virtausta.

5, on rauhoittava vaikutus keskushermostoon; Ja vieroitus.

微 信 图片 _20230221133125

Meidän hedelmätarha ja tehdas
图片 2
图片 3
Pakkaus ja toimitus

Meillä on erilaisia ​​pakkauksia varmistaaksemme, että tuotteiden laatu varastoinnissa ja kuljetuksessa ei vaikuta, tuoreet ja ehjät pääsevät asiakkaiden käsiin. Myös räätälöity pakkaus on tervetullut. Olipa kyse meri- tai ilmateitse, olemme erittäin kokeneita pitämään tavaroiden tuoreuden mahdollisimman paljon.

图片 4
5
6
,
Todistus

Hedelmätarhamme ja tehtaamme ovat maatalousosaston ja tullin vientitarkastusosaston tarkastamia, kaikki vientituotteet ovat myös standardien mukaisia, meillä on HACCP-, ISO-, FDA- ja monet muut sertifikaatit. Tietenkin tarjoamme asiakkaillemme myös tuotesertifiointiasiakirjojen määrä kohdemaan tuontipolitiikan mukaisesti.

图片 8
näyttely
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

K: Miksi valitsit meidät?
V: Paras laatu, kilpailukykyinen hinta, ISO9001, HACCP, HALAL, GREEN FOOD, ZTC-sertifikaatit, riittävät varastot ja tiukka laadunvalvontajärjestelmä.

K: Hyväksytäänkö pienten näytteiden tilaus?
V: Kyllä, paitsi tuoreet hedelmät, muut tuotteet ovat tervetulleita pieneen tilaukseen.

K: Voinko saada alennuksen?
V: Kyllä, eri määrillä on erilaisia ​​alennuksia. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

K: Mikä on toimitusaika?
V: 5-20 päivää maksun vastaanottamisen jälkeen toimitusaika vaihtelee määrävaatimustesi mukaan.

K: Mitkä ovat maksuehdot?
V: L / C, T / T, Western Union, Paypal ...

K: Voitko tarjota OEM-palvelua?
V: Kyllä, varmasti. Lisätietoja OEM-palvelusta ota meihin yhteyttä milloin tahansa.

TUTKIMUS