kaikki kategoriat
Sekoitettu makuinen tee

Etusivu> Harjoitusohjelmat > Teetuotteet > Sekoitettu makuinen tee

Jasmine lohikäärmehelmi tee


Jasmine Dragon Ball on sekä tuoksuva juoma että tyylikäs taideteos. Jasmiinin kukat ovat valkoisia ja jaloja, ja niiden tuoksu on hiljainen. Ne sylkevät silmuja lähikesällä ja suitsuttavat yöllä. Valmista kupillinen jasmiiniteetä, voit nauttia jasmiinin tuoksusta.

Jasmine Dragon Ball on valmistettu käsitellyistä ja kuivatuista teelehdistä, joihin on sekoitettu orastavaa jasmiinin kukkia ja uudelleenkäsitellyn teen tuoksua, sen väri, tuoksu, maku ja muoto liittyvät läheisesti teeharjan tyyppiin, laatuun ja kukkien laatuun. Bulkki jasmiinitee paistettuna vihreä tee pääraaka-aineena, jota kutsutaan yhteisesti jasmiininvihreäksi. Muoto on tiukka ja hieno, väri on musta, ruskea ja öljyinen, aromi on raikas ja kestävä, maku on pehmeä ja raikas, keiton väri on keltainen ja vihreä ja kirkas, lehtien pohja on pehmeä ja pehmeä.

Lähetä Kysely
Tuotteen Kuvaus

Jasmiinitee on kukkateen edustaja. Se ei ole vain tuoksuva juoma, vaan myös tyylikäs taide. Jasmiinin kukat valkoiset ja jalot, tuoksu hiljainen. Tee voi imeä kukkien tuoksun parantaakseen teen makua. Hauduta vain kuppi jasmiiniteetä ja nauti jasmiinin tuoksusta.

Jasmine lohikäärmehelmi tee, jota kutsutaan myös jasmiinihelmiteeksi, sen muoto on pyöreä ja tiukka, pekoe paljastettu, ulkonäkö on kuin helmi; Raikas aromi, vahva kestävä; Keiton väri keltainen vihreä kirkas, maku raikas. Kupillisen tuoksuvaa jasmiiniteetä keittämiseen tarvitaan vain muutama kukka!

图片 1
NimitysJasmine lohikäärmehelmi tee
Erilaisia ​​makuja  jasmiinin musta pallo / jasmiini valkoinen pallo / jasmiinirenkaat muotoileva tee 
AineksetEi lisäaineita Luonnollinen vihreä tee & Jasmiinin kukkia 
Paketit250g ,500g, 1kg pussit /lahjarasia/ irtopakkauksissa tai räätälöitynä
varastointiSäilytä suljettuna kylmässä ja kuivassa paikassa, hajujen ehkäisy
Säilyvyysaika24 kuukautta
Kuinka juoda

1. Lämmitä kuppi: Huuhtele kuppi kuumalla vedellä

2. Tee: Laita joukkoon noin 3 grammaa teelehtiä

3. Veden ruiskutus: Veden lämmitys 85 ℃ on parempi, odota 3-5 minuuttia

4. Nauti jasmiiniteen tuoksusta

5. Se voidaan hautua toistuvasti vedellä

微 信 图片 _20230221111513微 信 图片 _20230221111627

Meidän hedelmätarha ja tehdas

Jasmine Dragon Ball on uudelleenkäsitelty tee, joka on valmistettu käsitellyistä ja kuivatuista teelehdistä, joihin on sekoitettu jasmiinin kukkia ja jonka väri, aromi, maku ja muoto liittyvät läheisesti teeaihion tyyppiin ja laatuun sekä kukkien laatuun. Noudatamme yhteistyötä paikallisten teenviljelijöiden kanssa, valitsemme paikallista korkealaatuista vihreä tee ja jasmiinin raaka-aineista tuottaakseen parasta laatua teetä.

图片 2
图片 3
图片 4
Pakkaus ja toimitus

Meillä on erilaisia ​​pakkauksia varmistaaksemme, että tuotteiden laatu varastoinnissa ja kuljetuksessa ei vaikuta, tuoreet ja ehjät pääsevät asiakkaiden käsiin. Myös räätälöity pakkaus on tervetullut. Olipa kyse meri- tai ilmateitse, olemme erittäin kokeneita pitämään tavaroiden tuoreuden mahdollisimman paljon.

图片 5
图片 6
图片 7
图片 8
Todistus

Hedelmätarhamme ja tehtaamme ovat maatalousosaston ja tullin vientitarkastusosaston tarkastamia, kaikki vientituotteet ovat myös standardien mukaisia, meillä on HACCP-, ISO-, FDA- ja monet muut sertifikaatit. Tietenkin tarjoamme asiakkaillemme myös tuotesertifiointiasiakirjojen määrä kohdemaan tuontipolitiikan mukaisesti.

图片 8
näyttely
图片 11
1676946454849758
图片 13
FAQ

K: Miksi valitsit meidät?
V: Paras laatu, kilpailukykyinen hinta, ISO9001, HACCP, HALAL, GREEN FOOD, ZTC-sertifikaatit, riittävät varastot ja tiukka laadunvalvontajärjestelmä.

K: Hyväksytäänkö pienten näytteiden tilaus?
V: Kyllä, paitsi tuoreet hedelmät, muut tuotteet ovat tervetulleita pieneen tilaukseen.

K: Voinko saada alennuksen?
V: Kyllä, eri määrillä on erilaisia ​​alennuksia. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

K: Mikä on toimitusaika?
V: 5-20 päivää maksun vastaanottamisen jälkeen toimitusaika vaihtelee määrävaatimustesi mukaan.

K: Mitkä ovat maksuehdot?
V: L / C, T / T, Western Union, Paypal ...

K: Voitko tarjota OEM-palvelua?
V: Kyllä, varmasti. Lisätietoja OEM-palvelusta ota meihin yhteyttä milloin tahansa.

TUTKIMUS